Letní koupaliště Sletiště

14.6.2024, 10:00 – 30.9.2024, 19:00

Čisté, moderní, prostorné. Takové je větší ze dvou kladenských letních koupališť. Poblíž Městského stadionu Sletiště se rozkládá areál s padesátimetrovým plaveckým bazénem s antikorovou vanou, nerezem září i sousední pětadvacetimetrový bazén s tobogány, trojskluzavkou a herní sítí.

Cena vstupenky: 0-120 Kč

Pro nejmenší je tu plotem oddělené brouzdaliště s herními prvky, šetrným polyuretanovým povrchem v okolí bazénu a vlastním sociálním zázemím.

Pro osoby s handicapem je přístup do velkého plaveckého bazénu zajištěn pomocí ponorné sedačky, nechybí moderní zázemí pro plavčíky s ošetřovnou v samém srdci koupaliště. Pro doplňkovou zábavu je od roku 2022 součástí areálu minigolf s nápaditými překážkami z akátového dřeva. Návštěvníci též mohou využít zázemí šaten s dozorem a úschovnou kol. Letošní novinkou je změna provozovatele stánků s občerstvením a rozšíření nabízeného sortimentu.

Otevírací doba a ceník

Letní koupaliště Sletiště má po zbytek června otevřeno denně od 10 do 19 hodin, během letních prázdnin je doba prodloužená od 9 do 20 hodin. Děti do tří let mají vstup zdarma, děti do 15 let a držitelé průkazů ZTP, ZTP/P platí 85 korun za den a osoby starší 15 let platí 120 korun za den.