Dean Lewis se vrací do Prahy - SaSaZu

4.3.2025, 20:00 – 22:00

Z každého singlu Deana Lewise se stal globální hit a třeba píseň Be Alright před dvěma lety kralovala i domácím rádiím a streamům a dodnes patří mezi nejúspěšnější skladby na Spotify vůbec. Kouzelný hlas a dojemné písně, po vyprodané pražské premiéře v klubu Roxy přijede australský hudební zázrak s chystaným třetím albem The Epilogue příští rok do klubu SaSaZu.

Cena vstupenky: 840-1240 Kč
Dean Lewis se vrací do Prahy - SaSaZu
  • Adresa:
    Bubenské nábřeží 306/13
    Praha 7 170 04

Debutová deska Deana Lewise A Place We Knew z roku 2019 a spolupráce s hvězdným DJem a producentem Martinem Garrixem vystřelila australského hudebníka na vrchol hitparád po celém světě. Společnou tour po arénách odjel i s Jamesem Arthurem, vystupoval na finále fotbalové ligy australského fotbalu a k hostování jej pozvali i producent Kygo nebo americká zpěvačka Ruth B..

Mezi jeho největší hity patří skladba How Do I Say Goodbye o hrozící ztrátě rodiče. Přestože jsou jeho písničky povětšinou smutné a Lewis se nebojí otevírat témata depresí, rozbitých vztahů nebo vyrovnávání se s nemocí, zůstává veselým člověkem. „U smutných songů se lidé napojují srdcem i ušima, v případě veselých jen ušima. Smutné jsou tudíž dvakrát lepší,“ prozradil pro magazín Headliner před vyprodaným pražským koncertem.