Oslí stezka - zážitková oslí farma, oslí trekking a asinoterapie

24.6.2024 – 31.8.2024, 23:59

Oslí stezka se nachází na dvou místech v České republice. Jedna je jen pár kilometrů západně za Prahou, druhá je v Českém ráji. Tento úžasný projekt získal právem hned několik ocenění.

Přijeďte se sami přesvědčit, nebudete litovat, prožijete tu parádní zážitek a zábavu. Je to skvělé místo, kde je cítit láska a úcta ke zvířatům. Najdete zde originální zábavné, vzdělávací a relaxační programy jak pro dospělé, tak i pro děti. Toto místo je také velmi vhodné pro rodinné, školní, ale i firemní výlety.

Jak to na Oslí stezce vypadá?

Na rodinné oslí farmě na vás čeká komentovaná prohlídka farmy, seznámí vás zde s oslíky vzácných druhů a různých plemen, třeba s mini oslíkem nebo s oslem velkým francouzským. Těšit se můžete na procházku a svezení se v sedle (jen osoby do 50 kg) nebo se můžete s oslíkem projít překážkovou dráhu. Přeskočíte přes potok, vyšplháte se do kopce a pokoříte i další překážky. Dozvíte se mnoho zajímavých informací o jejich povaze, původu, chovu a využití.Zjistíte, že oslík je sebevědomé, inteligentní a velmi citlivé zvíře, které velmi snadno rozpoznává vaše emoce, zmapuje postoje a vytuší záměry. A právě tento psychologický “přesah” dělá programy Oslí stezky tak unikání a zábavné.

Farma nemá pevnou otevírací dobu. Všechny programy Oslí stezky včetně návštěvy farmy lze navštívit pouze po předchozí rezervaci přes web.