Velkolepý vzpomínkový koncert v podání mladého interpreta Kristiána Šebka za doprovodu třináctičleného živého orchestru, s pokorou mapující celou hudební kariéru největšího českého zpěváka. 

Cena vstupenky: 670-740 Kč
Můj vzor, Božský Karel - Lanškroun
  • Adresa:
    Nádražní 335
    Lanškroun, 563 01

Zpěv
Kristián Šebek se narodil 12.4.1999 v Brně do kolébky divadelních rodičů. Mezi blízkými se o něm říká, že začal zpívat dříve, než chodit. Již v šesti letech se zpěvu začal věnovat naplno a v deseti letech profesionálně. V současnosti má za sebou účinkování v několika profesionálních inscenacích, v roce 2015 se zúčastnil show Česko Slovensko má talent a nyní naplno zpívá se svou kapelou a účinkuje v několika dalších (nejen) hudebních projektech.

Rytmická sekce
Čtyřčlenná rytmická sekce je složena ze základních nástrojů: Klávesy, Elektrická kytara, Baskytara a bicí souprava. Tito zkušení pánové v čele s naším kapelníkem Zdeňkem Koubkem (Za bicími) mají ve svém portfoliu doslova desítky hudebních projektů. Nechybí mezi nimi doprovázení předních českých umělců. Na klávesy hraje pan Jan Řeháček, na Baskytaru Jiří Výborný nebo Josef Žemlička, na Kytaru Jiří Drdák nebo Jiří Hubík a na bicí Zdenek Koubek nebo Václav Výborný.

Smyčcový kvartet
Nepostradatelnou součástí našeho orchestru jsou tyto elegantní dámy, členky Jihočeské Filharmonie, které diváky oslní náherným zvukem svých nástrojů. První housle pro Vás zahraje Lenka Němcová, druhé housle Eva Pokorná nebo Viktor Polančík, na violu Radka Koubková a Violoncello rozezní Soňa Zavřelová nebo náš host Jana Matějková.

Dechová sekce
Abychom dosáhli toho „správného“ plného a nenapodobitelného zvuku, jsou neodmyslitelnou součástí našeho orchestru také tito pánové. Najdete mezi nimi členy Jihočeského divadla a dalších souborů. Na trumpetu pro Vás zahraje František Kukla nebo Vašek Cháb, na saxofon Arnošt Doskočil nebo Silva Šírová a na Trombon Jiří Hrbek.

Doprovodné vokály
Dámy s absolutním sluchem a citem pro druhý a třetí hlas. Ve dvou doprovodných vokálech a během známých duetů se vystřídají dámy: Zuzana Štefaníková a Klára Jelínková nebo Andrea Procházková. Jako náš zvláštní host pak vystoupí  profesionální zpěvačka Kristýna Šebková.