Prázdninové hudební pátky v historickém centru Olomouce

12.7.2024, 16:30 – 23.8.2024, 22:00

Pop, rock, šanson, jazz a další hudební žánry budou i letošní léto znít olomouckým Horním náměstím. Oblíbený multižánrový hudební festival Večerní pohoda u Trojice, který v Olomouci už téměř tradičně startuje prázdninové víkendy, letos navíc oslaví pět let.

„Slavnostní zahájení pátého ročníku Večerní pohody u Trojice proběhne 12. července se začátkem už v 16:30. Ve spolupráci s Rádiem Blaník, které slaví 25. narozeniny, se na tento den chystají koncerty Terezy Maškové, Petra Koláře, Janka Ledeckého a zahraje i blanická kapela,“ upřesnila Lucie Rozbořilová, vedoucí oddělení organizace společenských akcí olomouckého magistrátu.

Celkem sedm pohodových hudebních pátků bude přímo v centru Olomouce probíhat až do 23. srpna. V červenci rozezpívá a roztančí Horní náměstí například olomoucká kapela Blues Power, Event Jazz anebo Galavečer flamenca v rámci festivalu Colores Olomouc. V srpnu se můžete těšit třeba na Milana Peroutku s kapelou Perutě, šanson v podání olomoucké kapely La Boujeau, Honzu Mlčocha s oblíbeními písněmi Karla Gotta či Ilonu Csákovou s kapelou. To ale ani z daleka není všechno. Přijďte si užít nezapomenutelné hudební večery v historickém centru Olomouce. Seznam koncertů v rámci letošní Večerní pohody u Trojice najdete na www.pohodautrojice.olomouc.eu.