UGOT dobývá Prahu - Fuchs2 Open Air

16.8.2024, 17:30 – 17.8.2024, 3:30

UGOT míří poprvé do Prahy, kde už v pátek 16. srpna obsadí prostor za Fuchsem. Na konci léta se tak stane realitou to, o čem se už ve F2 dlouho mluví: na Štvanici vyroste open air stage a proběhne minifest.

Cena vstupenky: 445 Kč
Koncept UGOT (Underground Overtake), za nímž stojí Dušan Vlk, vychází z československé alternativní a undergroundové scény, což potvrzuje i line-up první pražské edice: Arleta, Berlin Manson, Dušan Vlk, Edúv Syn a RNZ jsou jména tradičně skloňovaná s alternativní a nezávislou scénou, která je prodchnutá multižánrovými a necenzurovanými poselstvími, ať už hlubšího individuálního či společenského charakteru.
„Underground se dotýká témat, která pracují i s nepříjemými fakty. Jde o odvahu občas zkazit zábavu,” vystihuje Vlk atmosféru mladé generace slovenských raperů, kteří jsou hlasitými kritiky poměrů v jejich zemi. Coby spolukurátor a především performer představí Dušan Vlk na konci léta za Fuchsem tematicky a energií spřízněná jména.
Večerním programem UGOT přitom neskončí, afterparty bude následovat v přilehlém Fuchsu i Bike Jesus po celou noc. Poprvé – a rozhodně ne naposledy.