Itálie bez lepku - kurz vaření v NZM Praha
Věřili byste, že lahodné italské pokrmy lze připravit i bez lepku? Naučte se, jak připravit dokonalé bezlepkové menu. Jako předkrm pak můžete servírovat křupavé tyčinky se sýrem, na hlavní chod lasagne s bešamelem a coby dezert tiramisu z piškotů savoiardi. Tento kurz vaření lze věnovat také jako dárek vašim blízkým!
Na kurzu se naučíte:
- domácí lasagne s boloňskou omáčkou a domácím bešamelem
- křupavé tyče s rozmarýnem a sýrem
- piškoty savoiardi a z nich lahodné tiramisu
Kurzem vás provede zkušená lektorka bezlepkového vaření Radka Vrzalová.
Lektorka: Radka Vrzalová
Radka se už více než 16 let zabývá bezlepkovou a přidruženými dietami k onemocnění celiakií a alergiemi na lepek či pšenici. Jako technolog a manažer kvality v potravinářské firmě rozumí i zákonům a vyhláškám, které se týkají alergenů v potravinách a jejich sledování v potravinářských provozech. Je autorkou čtyř kuchařek a spoluautorkou bezlepkové kuchařky Apetitu. Recepty a další užitečné informace najdete i na jejím webu bezlepkovamatka.cz.
Cena kurzu: 3 300 Kč
Jak se přihlásit?
Kurz vaření i dárkový poukaz můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na kurz nebo univerzální dárkový poukaz Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.
Potřebujete na kurz nebo dárkový poukaz vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Napište prosím na [email protected] fakturační údaje, případně další informace, které nesmí na faktuře chybět.
Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na [email protected].
Potřebujete další informace?
Napište nám na [email protected].