Přitažlivá síla barev - dvoudenní workshop pro pedagogy - Oblastní galerie Liberec

20.8.2024, 10:00 – 21.8.2024, 16:00

Vstupte do světa, kde umění splývá s vědou, a přijměte pozvání na dvoudenní workshop pro učitele „Přitažlivá síla barev“, který bude probíhat v inspirativních prostorách Oblastní galerie v Liberci.

Cena vstupenky: 800 Kč (za oba dva dny) 500 Kč (za jeden den) Kč
Přitažlivá síla barev - dvoudenní workshop pro pedagogy - Oblastní galerie Liberec
  • Adresa:
    Masarykova 723/14
    Liberec 460 01

Místo konání: Ateliér - kotelna

Workshop je určen pro pedagogy a všechny, kdo se chtějí dozvědět více o neštětcových technikách malby a dalších výtvarných postupech, inspirovaných dílem významného umělce Milana Housera, jehož výstava „Přitažlivost“ bude naším hlavním inspiračním zdrojem a připomene nám, že umění může být také experimentem a hrou!

Tento workshop je zaměřen na obohacení učitelů převážně výtvarné výchovy o zajímavé metody a přístupy v umění, které mohou následně využít ve svých výukových programech. 

Co workshop nabízí:

  • Komentovanou prohlídku: Účastníci získají inspiraci na komentované prohlídce výstavy Milana Housera “Přitažlivost”, která poslouží jako základ pro tvorbu v ateliéru.
  • Praktické zkušenosti: V ateliéru se účastníci seznámí s různými technikami neštětcové malby a budou mít možnost si tyto techniky vyzkoušet.
  • Flexibilní účast: Je možné se přihlásit na celý dvoudenní program nebo pouze na jeden den dle vlastního výběru.
  • Informace o nadcházejících programech: Učitelé se dozví o plánovaných programech pro školní skupiny na období září–prosinec 2024 a o tom, jak jsou tyto programy koncipovány.
  • Diskuze o vzdělávání: Součástí workshopu bude také debata o mimoškolním vzdělávání a jeho významu.

Rezervace workshopu na [email protected]