Kde to milují všechny děti? Divadlo kouzel Pavla Kožíška!

 

Rádi byste vzali děti do divadla, ale nevíte, jestli je to bude bavit? Máme pro vás tip na divadlo, které je sázkou na jistotu. Divadlo kouzel Pavla Kožíška se nachází v Líbeznicích u Prahy a je zcela právem je to oblíbený cíl právě především pro rodiny s dětmi. Protože co mají děti rády? Kouzla a divadlo a tady najdete obojí! A navíc je ještě v přízemí divadla také zrcadlový labyrint!

Kde to milují všechny děti? Divadlo kouzel Pavla Kožíška!
  • Adresa:
    Mírové náměstí 44
    Líbeznice u Prahy 250 65

Divadlo kouzel Pavla Kožíška je naprosto originální a jedinečné divadlo, které v České republice skutečně nemá obdoby. Vedle pořadů pro děti, které se společně s kouzelníkem Pavlem Kožíškem na jevišti učí i čarovat, je pilotním představením divadla velkolepá show Magická esa. Strhující show s řadou originálních překvapení a nejúspěšnějších velkých „copperfieldovských iluzích“. Jedná se o jediné představení svého druhu u nás a je určeno pro celou rodinu.

Čtyřmetrová skluzavka času, levitující diváci v Magických esech

Těšit se můžete na čtyřmetrovou skluzavku času, která promění postavu dospělého člověka v malé dítě, záhadné čtení myšlenek divákům v publiku, nebezpečné prostoupení obřím ventilátorem, originální levitaci divačky z publika, vystřelení kouzelnice z děla a na řadu dalších velkolepých iluzí plných perfektní zábavy! Magická esa je představení šité přímo na míru Divadlu kouzel a diváci jej tedy uvidí pouze na této scéně a nikde jinde.

Kouzelnická představení Pavla Kožíška — všechny děti skvěle uvidí

Kouzla a magie jsou především světem hravé dětské fantazie, a proto na repertoáru úspěšná dětská představení — S kouzly kolem světa, Škola kouzel, Hra kouzel a magie a Kouzelné Vánoce. Kouzelnické představení Pavla Kožíška to je známka perfektní zábavy nejen pro děti. Vybírejte v programu a užijte si senzační zážitek. Hlediště Divadla kouzel je zkosené, tak aby i nejmenší děti kouzla na jevišti dobře viděli. V místním kouzelnickém obchodě si můžete zakoupit různé kouzelnické rekvizity, knihy, hračky a další. A pokud si v salonku Harryho Houdiniho sáhnete na kouzelnickou hůlku, prý se vám splní i vaše tajné přání!

Zrcadlový labyrint — perfektní tečka závěrem

Rozhodně si nenechte si ujít také návštěvu Zrcadlového labyrintu v přízemí divadla. Opravdu unikátní velké zrcadlové bludiště, síň smíchu s vtipnými prohnutými zrcadly, antigravitační místnost, levitující stolek a jedinečné optické klamy jsou zárukou skvělé zábavy a originálního zážitku pro celou rodinu. Bludiště je senzačním závěrem tohoto prima výletu, na který vaše děti jen tak nezapomenou.

Jak se do divadla dostanete a kde parkovat

Pro diváky jsou k dispozici bezplatná parkovací místa pro osobní automobily a autobusy. Divadlo je také v dosahu pravidelných linek autobusů Pražské integrované dopravy. Zajet si tedy do divadla není žádný problém. Užijte si výlet do Divadla kouzel, ať už jste odkudkoliv.