Killer Queen - Starez aréna Vodova

24.11.2024, 19:00 – 21:00

Výjimečná tribute kapela Killer Queen, která dobyla pódia po celém světě, přináší nezapomenutelný zážitek plný energie a hudebního umění přímo na Slovensko a do České republiky! Tato show je autentickou poctou legendární hudební skupině Queen a jejímu charismatickému frontmanovi Freddiemu Mercurymu.

Cena vstupenky: 1000-1500 Kč
Killer Queen - Starez aréna Vodova
  • Adresa:
    Vodova 336/108,
    Brno-Královo Pole, 612 00

Killer Queen, nejuznávanější Queen tribute kapela na světě,

vás vtáhne do éry jedné z nejvlivnějších rockových kapel hudební historie. Pěvecký talent a výjimečný projev Patricka Meyerse zprostředkují divákům autentický zážitek, jako by byli přímo na koncertě Queen. Připravte se na kultovní hity jako "I Want to Break Free", "Radio Ga Ga", "The Show Must Go On", "Bohemian Rhapsody" a mnoho dalších.

Skupina Killer Queen vznikla v červnu 1993 a rychle si získala popularitu doma ve Velké Británii. V roce 1999 získali ocenění Worldwide Best Tribute Band a od té doby dobývají pódia po celé Evropě a USA. V roce 2019 bylo jejich americké turné zcela vyprodané a nyní se chystají na Slovensko a do České republiky!

Zajímavostí je, že Killer Queen vyprodává stejné arény, kde kdysi vystupovali původní Queen, včetně slavných míst, jako je Ahoy Stadium a Brighton Centre. Svými koncerty si získali fanoušky po celém světě a pravidelně vystupují na prestižních místech, jako je například Red Rocks Amphitheatre v Coloradu.