ABBA Mania by Abba Stars - Live Tribute band show v Kutné Hoře

Je čas se opět sejít, abychom společně oslavovali nejkrásnější popové superlativy: ABBA, nejúspěšnější popová skupina všech dob, která nás již neuvěřitelných 50 let ohromuje každým intrem svých hitů. Existuje totiž ještě vůbec někdo, kdo by to nedokázal rozbalit a zazpívat každé slovo, ať už je to Mamma Mia, Waterloo, Dancing Queen nebo Super Trouper? A proč byste se tomu měli vyhýbat, když vás tato úspěšná směs vášně, talentu, odhodlání a kreativity fascinuje a inspiruje i po pěti desetiletích. 

Cena vstupenky: 550-650 Kč
ABBA Mania by Abba Stars - Live Tribute band show v Kutné Hoře
  • Adresa:
    Lorecká 57
    Kutná Hora 284 01

ABBAMANIA si pro vás připravila největší hity Agnethy, Björna, Bennyho a Anni-Frid. Od vystoupení na Grand Prix v roce 1974 až po jejich velký comeback v roce 2021 - příběh hudebního úspěchu skupiny ABBA vypráví nezapomenutelné klasiky jako "Waterloo", "SOS", "Mamma Mia", "Dancing Queen" a "Money, Money, Money".

S nezaměnitelným vzhledem skupiny ABBA, avšak ve vlastním stylu, vezmou hudebníci publikum na fascinující cestu padesátiletou historií skupiny ABBA a společně vytvoří nezapomenutelný koncertní zážitek.

Profil skupiny:

ABBA STARS letos slaví 20 let na scéně. Během této doby se ABBA STARS stala jednou z nejúspěšnějších revivalových kapel na světě, která odehrála více než 2 000 koncertů doma i v zahraničí a získala si respekt fanoušků i kritiků. Na svém kontě má 2 CD, řadu televizních vystoupení a několik zajímavých ocenění - například od francouzské televizní stanice TF 1 na podzim 2009 ze soutěže Nejvěrnější dvojníci světa ! Soutěž sledovalo 70 milionů diváků. Kromě toho získala titul "Skokan roku" v soutěži Český slavík 2013.

První vystoupení se konalo v září 2004 a skupina měla velký úspěch, nabídky na vystoupení se začaly množit a všichni členové museli opustit své sólové projekty a vrhnout se do nového projektu ABBA STARS. Během prvního roku odehrála skupina téměř 100 vystoupení, zúčastnila se revivalové show ABBA ve Švédsku a bylo jen otázkou času, kdy si jí všimnou zahraniční agentury. V září 2005 skupina vydala CD Golden Songs, na které nahrála největší hity skupiny ABBA a jako bonus 4 písně nahrané se symfonickým orchestrem. Na podzim roku 2006 získala ABBA STARS platinovou desku za 40 000 kusů prodaných alb. První zahraniční turné skupiny se uskutečnilo v Chorvatsku, kam se poté vrátila na dvě letní turné. Největší koncert pod širým nebem se konal v Šibeniku za účasti 3000 fanoušků a do té doby skupina koncertovala v Chorvatsku, Rakousku, Německu, Polsku, Francii, Libanonu, na Slovensku, v Arabských emirátech a v zámoří na lodi Costa Magica.