Báječný víkend v RETROMĚSTEČKO…

7.9.2024 – 8.9.2024, 23:59

Zveme vás na 11. ročník akce RETROMĚSTEČKO…, které se i letos ve dnech 7.- 8. září 2024  uskuteční v prvorepublikových kasárnách T. G. Masaryka v Pardubicích.

Zažijte zde báječný víkend  plný tradic, zábavy a poučení o vývoji průmyslu, oborů a bezpečnosti státu. Tato unikátní akce kombinuje statické a dynamické prezentace historické, veteránské, vojenské a branně-bezpečnostní techniky, kterou představují různé spolky, muzea i jednotlivci. Těšit se můžete na pestrý program včetně ukázek techniky integrovaného záchranného systému státu a sborů dobrovolných hasičů.

RETROMĚSTEČKO… se zaměřuje na rodiny s dětmi i širokou veřejnost, nabízí bezbariérový přístup a sociální zabezpečení. Jedním z vrcholů celé akce bude rodinná Superbojovka, kde mohou účastníci soutěžit o zážitkové výhry po celé České republice. Přijďte a prožijte s námi víkend plný zajímavých aktivit a poznání na akci RETROMĚSTEČKO… 2024. Pro kompletní přehled programu, možnosti vstupenek a zhlédnutí fotek a videí z předchozích ročníků navštivte www.retromestecko.cz.