Workshop pro dospělé 18+ - Výkvět - Palác Kinských

Workshop pro dospělé v Korzu Veletržního paláce k výstavě Bienále Ve věci umění, ve spolupráci s Platformou Výkvět, zaměřenou na podporu ekologických pěstitelů řezaných květin a floristy, kteří s nimi pracují. Květinové souvislosti a inspiraci k tvorbě nalezneme i ve sbírkové expozici 1796–1918: Umění dlouhého století s lektorkami Kateřinou Řezáčovou a Michaelou Trpišovskou.

Cena vstupenky: 360 Kč
Workshop pro dospělé 18+ - Výkvět - Palác Kinských
  • Adresa:
    Staroměstské náměstí 12,
    Praha 1, 110 00
Zajímá vás umění? Chcete ho prozkoumat trochu blíž sami a bez dětí? Přijďte si užít nedělní podvečer! Čekají vás výjimečná setkání s uměleckými díly, workshop i společný dialog. Předchozí výtvarné nezkušenosti jsou vítány. Nedílnou součástí vstupného je návštěva tematicky související výstavy či části sbírkové expozice Veletržního paláce a výtvarný materiál. Vstupenka platí po celý den, je tedy možné navštívit expozici již před workshopem.
 
Cena: 360 Kč / 1 osoba / Doba trvání: 120 min. / Místo konání: sbírková expozice 1796–1918: Umění dlouhého století a Korzo v přízemí Veletržního paláce / Místo setkání: Korzo v přízemí Veletržního paláce / Rezervace doporučená na GoOut