Firemní akce dostanou na slavičínském zámku Wichterle královský punc

1.9.2024 – 31.12.2025, 23:59

Úchvatný zámek Wichterle se nalézá ve městě Slavičín ve Zlínském kraji, ze Zlína to je asi půl hodinky autem.

Firemní akce dostanou na slavičínském zámku Wichterle královský punc
  • Adresa:
    Osvobození 24,
    Slavičín, 763 21

Zámek si zamilují všichni, je ideální pro jednotlivce, rodiny nebo i pracovní kolektivy. Firemní akce pořádané právě zde mohou být nejen vítanou změnou pro vaše zaměstnance, ale i pro VIP klienty. Toto místo je ideálním prostorem pro malé či středně velké firemní a společenské akce. Zámek Wichterle vám poskytne soukromí, různorodé služby, s důrazem na maximální péči a spokojenost hostů.

Konferenční prostory a servis

Pro klienty jsou tu připraveni profesionálně zorganizovat konference, školení, semináře, fóra, workshopy, firemní akce či pracovní setkání od předběžného návrhu, přes doplňkové služby, doprovodný program, kompletní technický servis, zvukový a obrazový záznam, videokonference a další. Na míru doprovodný program sestaví a vyberou vhodné eventové aktivity. Rádi pro vás zajistí živou i reprodukovanou hudbu všech žánrů. Přizpůsobí se vašim individuálním přáním a potřebám. Dle vašich požadavků pro vás zajistí konferenční servis — wi-fi, ozvučení sálů, služby IT techniků, projektory, projekční plátna, flipcharty a ostatní. K dispozici je vám salonek, vinný salonek, velký sál, restaurace, kavárna i letní terasa.

Catering na míru

Berou vaši hosté kvalitní stravování v restauraci s bohatou nabídkou vytříbených pokrmů jako standard a vy byste je chtěli překvapit něčím netradičním? Tady pro ně připraví raut v historickém sále přímo na zámku. Hotel nabízí cateringové služby špičkové kvality. Možnosti cateringu jsou skutečně téměř neomezené. Připraví potřebný catering — coffee breaky, pracovní i slavnostní menu, bufety, rauty, koktejly, číše vína. Stačí jen sdělit vaše nápady a přání a obratem vám naservírují lahodné řešení. 

Luxusní wellness a zámecké ubytování

Hotelové wellness centrum poskytne příjemný odpočinek po náročném pracovním jednání. Načerpejte nové síly v parní, bylinkové, finské sauně nebo pivní lázni. Dokonalý odpočinek zpříjemní pivní koupele a masáže. Koupele v modřínových vanách v hlubokých sklepeních s krásnými klenbami pro vás bude bezesporu úžasným zážitkem. Uchvátí vás historický nádech těchto prostor v kontrastu s moderním vybavením. Nabídnou vám zde privátní pronájem wellness centra s možným občerstvením.

Hotel disponuje útulnými pokoji v historickém i moderním stylu. V historických pokojích na vás dýchne romantika a přenesete se v mysli do dob minulých. Královský apartmán je laděn do barokního stylu s původními kamny z 18. století. Zámecký pokoj s terasou je plně vybaven zámeckým nábytkem s rozlehlou terasou, která vybízí k posezení. Zámecký pokoj s krbem je vybaven zámeckým nábytkem a krásným velkým krbem, který navodí romantickou atmosféru. Zámecké pokoje jsou vybaveny zámeckým nábytkem a dekoracemi, budete se tu cítit jako na zámku.

V moderní části zas oceníte minimalistický, avšak příjemný design. V rodinných pokojích se ložnice nachází v mezonetu – patře. Tyto útulné pokoje jsou zařízeny v moderním stylu, stejně jako Podkrovní pokoje.