Mozková rozcvička Na Příkopě 14

21.9.2024
The Playground, to nejzábavnější hračkářství v centru Prahy, si pro vás z kraje nového školního roku připravilo rozcvičení mozkových buněk všemi způsoby!
Mozková rozcvička Na Příkopě 14
  • Adresa:
    Na Příkopě 854/14,
    Praha - Nové Město, 110 00

O The Playground (dříve Hamleys), kde na 4500m2 najdete široký výběr sortimentu od hraček a kosmetiky po dárkové nebo sběratelské předměty a k tomu zábavu pro každou věkovou kategorii, jste již určitě slyšeli – každý den od 10:00 můžete v prvním patře navštívit Arkádovou hernu, zrcadlový labyrint a jedinečný Motýlí dům, tropický ráj s více než 500 živými, poletujícími motýli. V přízemí na vás čeká pravý benátský kolotoč a neopakovatelná virtuální realita, která pohltí všechny vaše smysly.

Každý den se dá v The Playground zažít něco speciálního, ale v sobotu 21. září se budeme věnovat hlavně hlavolamům, stavebnicím a skládačkám, a čeká vás opravdu nabitý program!

Když se řekne Hlavolam, představíte si Rubikovu kostku? Ta má totiž letos již 50. výročí vzniku a s The Playground si připravila hned několik soutěží. Dále se můžete těšit na tradiční českou stavebnici Merkur, která si přichystala letošní novinky i jednoduché úkoly pro menší účastníky. Hlavolamů různých materiálů a provedení se dočkáte v podání dvou stanovišť Recenttoys – dřevo, kov, plast, klasické hádanky jako ježek v kleci i sofistikovanější SKEWB. Nejlepší výrobce puzzlí Ravensburger představí svou novinku Hylkies – jednoduché 3D puzzle s oblíbenými postavami z universa Hvězdných válek nebo Marvel. Jednodušší úkoly čekají ve spolupráci s fidget hračkami od Keycraft a všemi úrovněmi obtížnosti provede Brainstimulator Leu.

Event Mozková rozcvička si možná pamatujete z minulých let, kdy jste mohli v září přijít potrápit hlavu Na Příkopy 14 ještě za staré obchodní značky, Hamleys. Barvy obchodu se od té doby změnily, Mozková rozcvička ale oslaví již třetí výročí a těšíme se na vás tak, jako obvykle, a každého účastníka odměníme.