Tradiční Michaelská pouť v Ostrově, v městě pokladů

29.9.2024

Tradiční společenská a kulturní akce se uskuteční v neděli 29. září 2024 v Ostrově. Po celý den je připraven vskutku bohatý program pro děti i dospělé. Hudba, divadlo, workshopy, výstavy a expozice, pouťové atrakce jako létající labutě a řetízkový kolotoč, stánkový prodej, animační koutek plné zábavy – to vše a mnohem více na Starém náměstí a jeho blízkém okolí.

Tradiční Michaelská pouť v Ostrově, v městě pokladů
  • Adresa:
    Ostrov

Michaelskou pouť zahájí ráno v 9.00 poutní mše v kostele sv. Michaela archanděla a Panny Marie Věrné. V 10.00 vypukne celodenní program na Starém náměstí, zámku i v areálu Městského domu dětí a mládeže (MDDM), kde bude po celý den probíhat den otevřených dveří. Na Staré radnici bude nově instalovaná výstava Toskánských Habsburků. V Letohrádku v Zámeckém parku bude probíhat umělecké symposium, na zámku můžete navštívit tři historické expozice mapující dějiny Ostrova. Během celého dne budou vystupovat různá hudební a divadelní uskupení – LeLe Band, Patrola Šlapeto, Horalka, Elegance či Myš a Maš a spoustu dalšího.

Celý a podrobný program hledejte na stránkách https://dk-ostrov.cz/production/michaelska-pout-2024/.

Celým dnem Vás provede moderátor Radek Jirgl. Vstup na akci je zdarma. Změna programu vyhrazena.

Neváhejte navštívit a užít si zajímavý program a zábavu v prostředí starého města. Čeká na Vás spoustu zábavy, kultury i dobrot.