Oktoberfest v Praze? Ano, ve Svatojánském Dvoře!

Jste milovníci piva, dobrého jídla a zábavy? Tak to se určitě vydejte do Svatojánského Dvora na pražském Střížkově, na jejich tradiční Oktoberfest.

Oktoberfest v Praze? Ano, ve Svatojánském Dvoře!
  • Adresa:
    Střížkovská 1/29A,
    Praha 8, 180 00

Od pátku 11.10. do neděle 13.10. se zde pořádá již 4. ročník Oktoberfestu, který probíhá na kryté venkovní zahrádce. Speciality k pivu a mnichovský speciál na čepu, personál v tradičních krojích, soutěže pro dospělé i děti (pro dospělé vítěze a všechny děti odměny), tombola, harmonika a spousta skvělé zábavy!

K tankovému Pilsneru Urquell je vždy na čepu mnichovský Oktoberfest speciál Paulaner weissbier, nefiltrovaný Pilsner Urquell, desítka Hubertus z Kácova a černá desítka od Kozla.

Na jídlo samozřejmě nikdy nechybí domácí klobásy, bratwursty, pivní sýr, preclíky, grilovaná kuřata, vyhlášená žebra, a mnoho dalšího. Jedná se o největší akci z roku a rezervace zejména na pátek a sobotu večer je nezbytná.

Vyhlášení hlavních cen tomboly je pouze v sobotu večer. Šťastlivci, kteří si finále vytáhnou v pátek, nechají telefonní číslo, a pokud se nemohou vyhlášení v sobotu účastnit, bude losováno za ně a cena se předá následně dle domluvy. Mezi hlavní ceny patří noc v nejluxusnějším pokoji hotelu s hydromasážní vanou, noc v jednom ze zámeckých pokojů, vouchery do restaurace, lahev domácí pálenky / likéru, ale i dárkový koš nejen s domácími produkty.

V neděli je již Oktoberfest bez hromadných soutěží a programu.
Kdokoliv přijde v tradičním kroji, obdrží odměnu.

Podívejte se, jak to zde vypadalo v minulých letech >ZDE<.
Pro bližší informace a fotky z minulých ročníků navštivte Facebook >ZDE<.

Na webových stránkách budou zveřejněny bližší informace a menu přibližně týden před akcí.