Maok - Nový den - Novoměstská radnice

11.9.2024, 19:00 – 21:00

Zveme vás na tradiční zářijový koncert Maoka ve Velkém sále Novoměstské radnice v centru Prahy. Přijďte prožít večer nabitý nádhernou atmosférou a hudbou, která hýčká, hladí na duši a léčí. Těšíme se na vás!

Cena vstupenky: 650 Kč
Maok - Nový den - Novoměstská radnice
  • Adresa:
    Karlovo náměstí 1/23
    Praha 2 120 00

"Dobrý den, včera jsem byla na Vašem koncertu v Praze. Bylo to dechberoucí. V půlce koncertu se mi úplně vypnul čas v hlavě. Totálně mne nadchnul ten kovový nástroj co z dálky vypadal jako plechovky od Coca Coly a celé nasvícení pódia. Ta modrá a červená světla. Úchvatné. Úplně boží a celý zážitek doplňující byla ta mihotavá zelená světýlka na stěně." Šárka

Maok je fenomenální slovenský hudebník, improvizátor, multiinstrumentalista, zpěvák a skladatel. Jeho životní součástí a nejniternějším způsobem sebevyjádření je hudba. Jeho hudba i hlas mají schopnost procházet každou buňkou těla a povznášet ducha. Navozují pocit vnitřního klidu a lásky. Maok vyhledávaným a pravidelným hostem na mezinárodních festivalech. Je rovněž tvůrcem filmové hudby (např. ve filmu Bathory Juraje Jakubiska a mnoha filmů o přírodě). Maokova hudba vyjadřuje celé spektrum nejniternějších pocitů a nálad člověka, čímž se dotýká něčeho, co je obsaženo uvnitř každého z nás.

https://www.maok.sk/concerts/maok-novy-den 

SMS Ticket