Koncert filmové hudby Hanse Zimmera - Olomouc

12.10.2024, 19:00 – 23:59

Připravte se na jedinečný večer, který vás zavede do světa nejikoničtější filmové hudby. Olomoucká reduta přivítá symfonický orchestr, který představí mistrovská díla slavného skladatele Hansa Zimmera v rámci exkluzivního koncertu.

 

Cena vstupenky: 690 Kč
Koncert filmové hudby Hanse Zimmera - Olomouc
  • Adresa:
    Národní 20
    Praha 1 110 00

Tento koncert je povinností pro všechny milovníky filmové hudby! Přijďte si užít nezapomenutelný večer plný emocí a hudebních skvostů, které definovaly moderní kinematografii.

Hans Zimmer je německý hudební skladatel, který se proslavil díky své práci na filmových soundtrackech. Je známý svou schopností přinést intenzitu a emocionální hloubku do filmového vyprávění prostřednictvím hudby. Mezi jeho nejúspěšnější filmy patří Počátek, Interstellar, Duna či Gladiátor, které získaly srdce publika po celém světě. Zimmerova tvorba mu vynesla řadu ocenění, včetně dvou oscarů, tří zlatých glóbů, čtyř Grammy - celkem 37 ocenění.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost prožít hudbu Hansa Zimmera naživo v podání skvělého orchestru GRANDE ORCHESTRA! Vstupenky jsou již v prodeji. Zajistěte si svá místa a připravte se na hudební zážitek, který nikdy nezapomenete.

SMS Ticket