Rodan - Brno

13.9.2024, 20:00 – 23:59

Rodan, mladý a talentovaný hudebník, poprvé zaujal na přelomu let 2020 a 2021 svým debutovým singlem „Gone“, který se dostal do několika rozhlasových hitparád.

Cena vstupenky: 150 Kč

Tento úspěch mu přinesl nominaci na Objev roku 2021 v cenách Evropy 2 a zařazení mezi 50 nadějí české hudby podle magazínu Headliner.

V roce 2022 vydal své debutové album „Glasses Off“, produkované Janem Čechtickým z Ohm Square. Album obsahuje úspěšné singly „Gone“ a „I Just Lost a Friend“ s hostující Isabellou Noel. Album je charakteristické svou kombinací současného popu a indie folku a zaujme Rodanovým charismatickým vokálem a niternými texty. Rodanova kariéra zahrnuje i významné koncertní úspěchy. V roce 2022 vystoupil na festivalu Rock for People na Solar Stage a v roce 2023 se představil na Mattoni Stage v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech (KVIFF). Jeho status rostoucí hvězdy na české hudební scéně potvrdila i jeho účast v národním finále Eurovision Song Contest 2023 s písní Introvert Party Club.

V letošním roce vydal EP „The End of Me“, které přináší nové skladby a potvrzuje jeho kreativní vývoj. Rodan je pravidelně vysílán v českých rádiích, přičemž jeho singly se opakovaně objevují v rotaci na stanici Evropa 2 a pravidelně se umisťuje v přehledu IFPI jako jeden z nejhranějších českých umělců v rádiích. Rodan byl rovněž již potřetí za sebou nominován na ceny Evropy 2. Jeho schopnost kombinovat esenci ryzího písničkářství s moderní popmusic ho činí jedním z nejzajímavějších talentů na české hudební scéně.

SMS Ticket