Škola vaření s Romanem Paulusem - Španělské menu - Olomouc
Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!
Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na asijskou kuchyni.
Můžete se těšit na gazpacho s jahodami, paella s mořskými plody, Iberijský vepřový steak na olivách a nakonec churros s čokoládovou omáčkou.
Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!
Španělská gastronomie patří k nejoblíbenějším v Evropě. Najdete tu kombinaci jídel z moře i pevniny, často ovlivněnou exotickými chutěmi, které do Španělska přivezly jiné národy nebo mořeplavci z dalekých cest. Nahlédněte do této originální kuchyně spolu s našimi zkušenými odborníky.
V kurzu se pod vedením michelinského šéfa Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4-chodové menu. Kromě příjemně strávených chvil u plotny si odnesete i spoustu užitečných praktických znalostí, krásných zážitků, sadu receptů a podepsaný certifikát.
O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.
Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů.
Těšíme se na vás ve stylových prostorách Bistro Paulus.
Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.