Přívlastek jedinečný si může připsat i díky nadčasovému designu a interaktivní formě - živé fotografie, videa, odkazy na konkrétní weby a akce.
Šéfredaktorem je známý foodbloger Tomáš Babinec (foodissimo.eu), který spolu s Petrou Plánkovou z Chefparade (PR a marketing v Chefparade) vytvořili koncept pravidelných rubrik (kdo stoji za nejlepšími pokrmy v pražských restauracích, jak zaujmout své okolí jedinečnými recepty, kam a proč zajít za zajímavými gurmánskými zážitky, co se kde stalo na poli gastronomie, dětské vaření, a jiné.
Časopis, který sice podle názvu evokuje, že je jenom o Chefparade, ale pokud si jej přečtete, zjistíte, že tomu tak zdaleka není a Chefparade je v něm minoritní.
V prvním čísle nabízí reportáž z restaurace Občanská plovárna aneb jak se vaří Vánoce v Bangkoku. Dále se můžete těšit na oblíbené dětské pečení perníčků, čokoládovou inspiraci či netradiční vánoční menu, kterým můžete ozvláštnit svoje zaběhané koleje a překvapit tak své blízké.
Prohlédnout Chefparade magazín 01/2013 online.
K odběru Chefparade magazínu se můžete přihlásit na [email protected].