Cold Meat Party v pátek vydávají debutové album Never Early Always Late, chystají křest v Praze i Brně

25. září 2024, 14:28
Cold Meat Party v pátek vydávají debutové album Never Early Always Late, chystají křest v Praze i Brně

Sonda pod okoralou vrstvu na lidském srdci” říká frontman Cold Meat Party Honza Podskalský o hudbě, která definuje čtyřčlennou indie new-school garage kapelu působící třetím rokem na české scéně.

Už tento pátek 27. 9. konečně vydávají své debutové album s názvem Never Early Always Late a ve stejný den ho také pokřtí v kulturním prostoru Karafa Brno. Pražský křest v Café V lese je naplánovaný o týden později na sobotu 5. října. Fanoušci se mohou těšit na fresh kytarovou muziku, kterou skvěle podtrhují charakteristické vokály a celkový psychadelický pohodový vibe ve stylu subžánru Sunshine pop. Ochutnávku v podobě prvního singlu s názvem Stayin’ Inside alba vypustila kapela do světa už minulý týden v pátek

Cold Meat Party, které do svého výběru 50 Nadějí české hudby pro rok 2024 zařadil hudební magazín Headliner, mají za sebou přes 30 odehraných koncertů například na festivalu Povaleč nebo na showcase festivalu a konferenci Prague Music Week. Jako support si je v Praze vybral i kanadský hudebník Ekkstacy. V rádiích je též na co se ohlédnout, a to hlavně na 5 týdnů se singlem Cut the Wire v hitparádě Velká sedma Radia 1 a také úspěch ve Startéru Rádia Wave, kde se svým úplně prvním singlem Last Day on Earth postoupila kapela mezi finalisty.