Festival zdraví pod hvězdami 2024

17. červenec 2024, 22:03
Festival zdraví pod hvězdami 2024

Na FESTIVALU  ZDRAVÍ  se setkávají lidé hledající harmonii a rovnováhu mezi fyzickým i duševním blahem!

Srdečně  Vás zveme na nezapomenutelnou akci zaměřenou na zdraví těla, duše a osobní rozvoj, která se koná v areálu historického pivovaru Záhlinice / místní část Hulína /. 

Tato venkovní akce pod hvězdami  slibuje jedinečnou atmosféru, která nás bude provázet během celého programu. Bude to příležitost, kdy si můžete dopřát čas pro sebe, pro své tělo i mysl a podělit se o inspirativní zážitky s ostatními účastníky.

Nakoupíte zboží jen těžko dostupné v běžných prodejnách.

Akce  je plná inspirace a poznání pro všechny nadšence ezoteriky, alternativní medicíny, šamanismu, tantry, jógy a mnoho dalšího. Čekává vás bohatý program, včetně šamanského bubnování, večerního magického rituálu, energetických cvičení, jógy, práce s dechem, automatické kresby, chiromantie, tantry, výkladu karet, konstelací a mnoho dalšího.

Společně se vydáme na cestu k harmonii a rovnováze mezi tělem a duší. Připravte se na nezapomenutelný zážitek, který nám pomůže objevit nové možnosti a potenciál v našem každodenním životě.

Těšíme se na setkání s Vámi v Záhlinicích, kde společně vytvoříme magickou atmosféru plnou inspirace a pozitivních vibrací.

HISTORICKÝ AREÁL PIVOVARU ZÁHLINICE

Záhlinice 67, 768 24 Hulín
www.zahlinicky-pivovar.cz

Obec Záhlinice je místní část Hulína  v okrese Kroměříž. Nachází se asi 3,5 km na jihovýchod od Hulína. Prochází tudy železniční trať Přerov – Břeclav a silnice I/55. Vzdálenost od Kroměříže je 8km, Holešova 11km, Otrokovic 10km.

V malebné obci se nachází Záhlinický pivovar, založený v roce 1895. Tento pivovar nebyl jen místem výroby vynikajícího piva, ale také důležitým společenským centrem regionu. Po obnově provozu v roce 2016 zde opět vaří lahodné pivo a limonády, a navíc se zde pravidelně konají oblíbené hudební festivaly.

Další zajímavostí obce je kostel Nanebevzetí Panny Marie, který se nachází přímo na návsi. Za návštěvu rozhodně stojí i Muzeum Františka Skopalíka – slavného rodáka, dlouholetého starosty obce a průkopníka nových zemědělských postupů v tehdejším Rakousko-Uhersku. Muzeum bylo založeno v roce 1935 a po komunistické éře znovuotevřeno v roce 2007. V bezprostřední blízkosti obce se nachází několik rybníků, kde můžete spatřit až 270 druhů ptáků a nespočet dalších živočichů.

 

Vybrali jsme TOP místo:

  • Dostupné místo - zastávka hned u areálu - autobus i vlak / Přerov – Břeclav /.
  • Silnice I/55, dálniční křižovatka Hulín - východ 6km.
  • PARKOVNÉ u vstupu zpoplatněno 50,- Kč.
  • Možnost parkování ulice ke hřišti /naproti pivovaru/ .
  • Velikost areálu.
  • Rovinka, takže dostupné i pro lidi na vozíčku.
  • Možnost vzít na akci čtyřnohé miláčky.
  • Vzrostlé stromy, které poskytují stín.
  • Občerstvení včetně veganské a vegetariánské kuchyně zajištěno.
  • Odpočinkové zóny.
  • Stanové městečko.
  • Stánkový prodej / byliny, masti, šperky../.
  • Vstup na přednášky ZDARMA.
  • Bubny s sebou, možnost zapůjčení 25 bubnů.

Otevírací doba

Sobota 20. 7. 2024   9:00 - 22:00
Neděle 21. 7. 2024    9:00 -17:00

Vstupné

V CENĚ VSTUPENKY VSTUP NA PŘEDNÁŠKY ZDARMA

Dospělí 200,- Kč
Dvoudenní vstupenka 300,- Kč
Děti do 150 cm, ZTP/P + doprovod ZDARMA
Parkovné 50,- Kč

Při opuštění areálu si u brány vyžádejte vrácenku pro opětovný návrat do areálu. Pokud tak neučiníte, bude Vám umožněn vstup po opětovném zaplacení vstupného.

Po celé dva dny bude slovem provázet Slávek Boura

UČINKUJÍCÍ HLAVNÍ STAGE:

Program postupně tvoříme a budeme doplňovat, aby jste se měli na co těšit.