Motokáry Olomouc vám poskytnou nezapomenutelný zážitek na závodní dráze plné zatáček

6. září 2024, 6:29

Pokud jste fanouškem adrenalinu a toužíte po závodním zážitku, Motokáry Olomouc je přesně to místo, které hledáte. Nabízí vám jedinečnou možnost vyzkoušet si, jaké to je být závodníkem na skutečné trati, kde se naplno projeví vaše soutěživost a odvaha. Místní moderní motokáry vám umožní prožít adrenalinovou jízdu plnou vzrušení, kde každá zatáčka a každá rovinka představují příležitost překonat nejen své soupeře, ale i sám sebe. Rychlost, napětí a zábava – to jsou hlavní ingredience každé jízdy u nás.

Pro koho jsou motokáry vhodné

Nezáleží na tom, jestli jste amatér, který si chce motokáry vyzkoušet poprvé nebo zkušený jezdec s touhou po dalším dobrodružství. Karting team Korený nabízí zážitek pro všechny věkové kategorie a úrovně schopností. Trať je navržena tak, aby byla dostatečně výzvou pro ty, kteří se nebojí výzev, ale zároveň zůstala zábavnou a přístupnou i pro ty, kteří teprve začínají. Skvělou výhodou je, že si tento zážitek mohou užít také děti. Speciální dětské motokáry umožňují malým závodníkům od 4 let zažít bezpečnou, ale vzrušující jízdu. Závodní trať v Kart Areně je krytá, dvouúrovňová a plná různorodých zatáček, což zajišťuje dostatek prostoru pro manévrování a skutečný závodní zážitek na motokárách. Veškeré nezbytné vybavení pro jízdu, jako jsou helma, hygienická kukla a rukavice, si můžete zapůjčit přímo na místě. Pokud však máte své vlastní vybavení, můžete si ho klidně přinést s sebou.

Motokáry pro každou příležitost

Motokáry Olomouc nejsou jen místem pro individuální zábavu, ale i ideálním prostorem pro pořádání firemních akcí a teambuildingů. Pokud hledáte způsob, jak s kolegy posílit týmového ducha a zároveň si užít nezapomenutelný den plný akce, motokáry jsou perfektní volbou. Jízda v motokárách podporuje zdravou soutěživost a nabízí příležitost zažít spolupráci v jiném světle. Firemní akce jsou oblíbené nejen díky sportovnímu zážitku, ale také kvůli atmosféře, která spojuje soutěžní napětí s radostí ze sdíleného zážitku. Stejně tak je naše trať oblíbenou destinací pro rozlučky se svobodou a jiné soukromé akce. Přijďte si užít poslední svobodné chvíle s přáteli na rychlých kolech nebo oslavte narozeniny tak, jak se sluší – ve vysoké rychlosti! Využít můžete příjemné prostředí stylového SportBaru s kapacitou 90 míst k sezen. Rozměrná okna poskytnout výhled na dráhu, a tak můžete v poklidu u sklenky a příjemné hudby sledovat dění na trati.

Vyrazte si užít skvělý zážitek, tady si můžete být jisti, že odejdete s úsměvem na tváři a vzpomínkami, které budete chtít opakovat.