Vstupte do nové improvizační sezóny s divadlem Odvaz

29. srpen 2024, 23:03
Vstupte do nové improvizační sezóny s divadlem Odvaz

Vyrazit za kulturou, pobavit se a zažít něco nového? Zkuste improvizační představení divadla Odvaz. Ostravští divadelníci zahajují novou sezónu hned třemi jedinečnými představeními. Ve Studiu G se tak můžete těšit na improshow Detektivka, Třídní sraz nebo Apokalyptickou. Pokud tak máte (třeba i pravidelně) ve středu večer čas a chuť na dávku smíchu, víte, kam vyrazit.

Improshow Detektivka prověří vaši všímavost

Jedno místo činu, jeden mrtvý, jeden vrah, ale několik podezřelých a velká hromada smíchu. Kdo koho zabil, proč to udělal a jak to může být tak vtipné? Prozkoumejte s herci a herečkami méně i více pravděpodobné scénáře a odhalte vraha na představení ve středu 11. září.

Když se Třídní sraz zvrhne

Historky ze školy nezestárnou a osudy spolužáku, stejně jako drby, zajímají všechny. Jak dopadla kráska třídy? Co ten hvězdný sportovec? A šprt? Netradiční show, ve které se zaměříte na osudy i přítomnost svých známých, divadlo Odvaz zahraje 18. září.

I apokalypsa může být zábava

Najít v hrůzách a konci světa zábavu neumí každý, ale členové Odvazu ano. I když civilizaci postihne zkáza, vy si můžete dát humorné představení 25. září. Protože smích léčí vše. Dokonce i morovou ránu, zombie nebo pád meteoritu.

Chcete dát impru šanci? Vstupenky můžete koupit online na webu nebo osobně v jakémkoli z ostravských infocenter.