Camp Dolce je překrásný kemp v předhůří Krkonoš

23. červenec 2024, 14:25
Camp Dolce je překrásný kemp v předhůří Krkonoš

Rekreační areál Dolce se nachází v malebném údolí v blízkosti města Trutnova ve východní části Krkonoš. Tento rodinný kemp je ideálním místem pro rekreaci a odpočinek, ať už hledáte aktivní dovolenou plnou sportovních aktivit, nebo klidné místo k relaxaci.

Různorodá nabídka ubytování Campu Dolce

Pronájem zděných rekreačních domků je vhodný jak pro rodinnou rekreaci, tak pro skupinové akce. "Finské" chaty jsou chaty s kuchyňkou pro 7-8 osob se dvěma oddělenými pokoji, sprch. koutem a dalším vybavením. Ubytování v komfortních mobilních domech v klidné lokalitě kempu s výhledem na přírodní nádrž. Mobilní domy jsou k dispozici ve 2 variantách: pro 4 osoby a pro 6 osob. Rodinné stany jsou umístěny na ideálních místech nedaleko sociálního zařízení a vodní nádrže. Útulné a jednoduše zařízené kempové chatičky jsou vhodné pro rodiny s dětmi či partu přátel. Jednoduše zařízené dřevěné chatičky pro 4 osoby. Pro příznivce stanů je zde také kemp, který disponuje velkou travnatou plochou s přípojkami elektřiny. Chalupy — vybrat si můžete poloroubenou chalupu v Českém ráji nebo chatu v Podkrkonoší. Chalupa Loveč se nachází na kraji malebné osady Loveč uprostřed Českého ráje na dohled Prachovských skal, nedaleko majestátních Trosek, je ideální místo pro dovolenou. Chata Seník je zcela nová, komfortně vybavená, a přitom útulně zařízená chata, která je umístěna na stráni nad Dolcovskými rybníky poblíž Trutnova. Půjčují zde také obytné vozy, díky kterým zažijte skutečnou svobodu. Dovolená na 4 kolech je to pravé dobrodružství.

Koupání a sportovní vyžití

Nedílnou součást kempu Dolce tvoří rekreační nádrž s travnatou pláží a tobogánem, pro sportovní rybolov či vodní aktivity, stylová restaurace, kiosky s rychlým občerstvením, dětská hřiště, sportovní areál, ohniště, zastřešené venkovní posezení s grilem, kempová kuchyňka, kempové sociální zařízení, prádelna, recepce, prodejna základních potravin a hygienických potřeb.

V areálu kempu jsou tenisové kurty a nohejbalový kurt, pestré minigolfové hřiště, oblíbené beachvolejbalové hřiště u Kiosku Na Pláži. K zapůjčení jsou zde horská kola, elektrokola a koloběžky. Půjčovna vodních sportů se nachází přímo na pláži u tobogánu. Najdete tu také několik venkovních stolů na stolní tenis. Pro děti je zde tobogán, skákací hrad, trampolína a dětské hřiště.

Rekreační areál Camp DOLCE

adresa: Oblanov 37, 541 01 Trutnov
telefon: +420 774 233 342
e-mail: [email protected]

www.camp-dolce.cz