Užijte si relax i zábavu na jednom místě v Demänová Resort

17. červenec 2024, 9:11
Užijte si relax i zábavu na jednom místě v Demänová Resort

Demänova Resort je rozmanitá dovolenková destinace v Liptovském Mikuláši na Slovensku, která nabízí kombinaci relaxace a dobrodružných aktivit vhodných pro rodiny, páry i jednotlivce.

 

Resort vám nabídne různé možnosti ubytování, včetně apartmánů a chat, mnoho z nich s moderním vybavením a některé s balkony nabízejícími dechberoucí výhled na hory. Demänová Resort poskytuje jedinečné ubytování pro rodiny, páry a větší skupiny v ekologickém a pet-friendly resortu. Součástí je SKI centrum přímo v areálu, v létě dětský aquapark Aqua FUN, hřiště plné atrakcí FUN center, free Kids Zone, kontaktní minizoo, restaurace, fitness a wellness. To všechno se nachází v pěší dostupnosti do 10 minut.

Komfortní ubytování

Apartmány — ubytování pro rodiny s dětmi i páry

Pokud plánujete výlet na Liptov, do Demänové nebo do Jasné, ať už se chystáte přijít s rodinou a dětmi, s partou přátel, nebo ve dvou, apartmány v Demänově Resort vám poskytnou veškerý komfort. Z každého apartmánu jsou úžasné výhledy — ať už na Západní Tatry nebo z jižní strany na Nízké Tatry a Chopok. Vybrat si můžete od dvoulůžkových pokojů až po luxusní loftové apartmá. Všechny apartmány jsou zařízeny kvalitními materiály tak, aby vytvářely příjemnou vzdušnou atmosféru. Každý pokoj má vlastní menší terasu, která poskytuje výhled na okolní přírodu a hory. Ideální místo k odpočinku po dlouhém dni, večerní rozhovory nebo hry. Díky výborné poloze máte vše na dosah ruky. Každý apartmán má také plně vybavenou kuchyň se vším, co potřebujete k pohodlnému pobytu.

Stylové chaty — rekreační domy se soukromým wellness

Pokud místo apartmánu upřednostňujete speciální ubytování bez sousedů, jste na správném místě. Stylové rekreační domky nabízejí soukromí a nerušený pobyt ve dvoupodlažním rekreačním domě speciálně navrženém pro větší skupiny. Vynikající kapacita, prostornost, dřevitá vůně a doladěné detaily vytváří dokonalou dovolenkovou atmosféru s nádechem luxusu. Nabízí zde dva typy chaletů: DeLuxe Wellness Chalet a Luxury Villa.

Karavanová místa

Kromě pohodlných apartmánů a chat naleznete v resortu i plně vybavená parkovací místa pro karavany. Přijďte a užijte si i v karavanu všechny výhody tohoto resortu. Plánujete si vyzkoušet jedinečný zážitek – cestování a spaní v karavanu? Resort a všechny jeho aktivity můžete snadno spojit i s takovým typem dovolené. Připravena jsou pro vás karavanová místa se vším, co potřebujete; s dostatečným prostorem, připojením na elektřinu, vodu i výlevku. Velkou výhodou je umístění kempinkových parcel – budete poblíž atrakcí, restaurace i obchůdku, nedaleko karavanů budete mít i wc a sprchu najdete v našem wellness centru. Místa jsou ideální zejména pro karavany vybavené vlastní toaletou a sprchou, ale pokud je v karavanu nemáte, užijete si u nás pohodlnou dovolenou.

Aktivity v resortu

Voda, slunce a relax v aquaparku na Liptově

Nezáleží, kolik let mají vaše děti, v Aqua FUN každý si najde své. Ve středu velkého 20 m bazénu se nachází nafukovací překážková dráha. Ani nebudete vědět jak a celá vaše rodina bude závodit, kdo ji projde první. Kromě toho se tu můžete naučit chodit po vodní hladině v nafukovací kouli – aquazorbing nadchne nejen děti, ale i dospělé. Děti bude také lákat vodní zóna plná skluzavek. Dejte si však dávat pozor na piráta, který to tam má všechno pod palcem. Děti si také mohou udělat závod na dvouskluzavce. Ti nejmenší se vyhrají v dětském bazénu s půlmetrovou hloubkou.

Wellnes — uvolněte své tělo a mysl

Není nic lepšího, než si po celodenní túře či lyžování odpočinout ve wellnessu a načerpat nové síly. Na výběr máte dvě finské, parní a infra saunu s ochlazovací kádí, odpočívárnu a dvě venkovní vířivky s úžasným výhledem. S dětmi se můžete pobavit v krytém dvoubazénku s vyhřívanou vodou. Součástí wellnesu je i fitness, které patří k aktivnímu a zdravému stylu.

Bezpečná zábava pro děti i rodiče ve FUN Centru

Ve FUN Centru najdete atrakce pro nejmenší, na své si přijdou i dospěláci. Dominantou celého areálu je unikátní několikapatrové 3D bludiště. Už na první pohled zaujme také mini zipline, eliminátor či Jump zóna plná trampolín.

Demänova Resort

adresa: Demänová 584, 031 01 Liptovský Mikuláš
telefon: +421 918 929 444
e-mail: [email protected]

demanovarezort.sk