Virtuální realita a elektrické motokáry. Perfektní den v E-MOTION Parku Ostrava

14. září 2024, 22:10
Virtuální realita a elektrické motokáry. Perfektní den v E-MOTION Parku Ostrava

E-MOTION Park Ostrava se nachází v Avion Shopping Parku na okraji Ostravy. Nabízí snadný přístup a parkování pro návštěvníky.

E-MOTION Park Ostrava je jedinečným místem pro všechny, kdo milují adrenalin, rychlost a inovativní technologie. Tento moderní areál se specializuje na závody s elektrickými motokárami a nabízí skvělý zážitek pro jednotlivce, skupiny i rodiny s dětmi. Hlavním tahákem parku jsou právě elektrické motokáry, které zajišťují čistý, ekologický provoz bez hluku a emisí, ale přitom poskytují výjimečný pocit z jízdy plné akce. Motokáry jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro zkušené závodníky. Je zde také možnost organizace závodů a pro skupiny, firemní akce nebo oslavy narozenin. Pokud hledáte místo, kde se můžete na chvíli stát závodníkem a zažít vzrušení z jízdy, E-MOTION Park Ostrava je tím pravým místem.

Jízda na elektrických motokárách

Dráha je navržena tak, aby poskytovala maximální zábavu, ale zároveň i výzvu díky různým zatáčkám a technickým pasážím. Délka trati je 408 metrů. Elektrické motokáry Sodi mají 4 stupně výkonu. Tyto výkony může přepínat pouze traťový komisař, který dohlíží na průběh jízdy. Při výjezdu z depa je výkon motokáry nastaven na úroveň 1. Při nájezdu na trať vám komisař aktivuje zakoupenou úroveň výkonu. 

Herní zóna

V E-MOTION parku můžete navštívit také moderní herní zónu, kde se setkáte s různými simulátory. Posaďte se za volant v Project CARS 2, kde máte k dispozici 189 vozidel na 140 tratích rozložených ve 60 různých lokalitách. Můžete závodit proti umělé inteligenci, nebo si pozvat až 6 přátel a soupeřit přímo mezi sebou. Pokud nejste fanoušci závodních simulátorů, je zde pro vás virtuální realita s hrou Beat Saber a dalšími zábavnými tituly. Přijďte si odpočinout a vyzkoušejte si třeba Pavlov nebo jiné hry pro dva hráče. Součástí zázemí parku je i kavárna s možností občerstvení, kde si mohou návštěvníci odpočinout mezi jednotlivými jízdami a nasát závodní atmosféru.

E-MOTION Park Ostrava

adresa: Rudná 3120/126, 700 30 Ostrava
telefon: +420 605 050 545
e-mail: [email protected]

e-kary.cz