Foyer Café je kavárna s jedinečnou atmosférou propojuje secesní styl s moderními prvky

12. září 2024, 11:56
Foyer Café je kavárna s jedinečnou atmosférou propojuje secesní styl s moderními prvky

Foyer Café v Praze je exkluzivní kavárna, která se nachází v historické Fantově budově u hlavního nádraží. Je to místo, kde se prolíná historie, umění a moderní gastronomie, a je tedy skvělým cílem pro ty, kteří chtějí zažít něco víc než jen obyčejnou kávu. Foyer Café je dokonalým místem pro obchodní schůzky během týdne, nabízí nezapomenutelnou atmosféru pro večerní setkání s přáteli u skleničky vína a poskytuje útulný prostor pro víkendové brunche s rodinou.

O Foyer Café

Dominují zde bohaté fresky, elegantní nábytek a okouzlující detaily, které připomínají slavnou minulost. Kavárna se specializuje na prémiovou gastronomii a nápoje, od výběrové kávy po champagne a nabízí návštěvníkům široký výběr snídaní, brunchů, dezertů i lehkých jídel. Místní kuchyně je inspirována francouzskou tradicí, což je patrné z nabídky křehkého francouzského pečiva, jako jsou croissanty nebo pain au chocolat. Ve spolupráci se Správou Železnic nabízí k pronájmu nový eventový prostor pro české publikum. Fantův sál představuje nejflexibilnější společenský prostor v renovované části Fantovy budovy. Je ideální pro konání galavečerů, plese, módních přehlídek, konferencí, kongresů, koncertů, autorských čtení, charitativních akcí, firemních večírků nebo vánočních oslav a dalších slavnostních příležitostí.

Zajímavé akce

Jednou z hlavních atrakcí Foyer Café jsou její slavné víkendové brunche. Hosté si zde mohou dopřát luxusní kombinaci kvalitního šampaňského, kaviáru a canapés, což činí tuto kavárnu ideálním místem pro odpočinek nebo oslavy významných událostí. V nabídce nechybí ani bohatý výběr vín, která doplňují celkový gastronomický zážitek.

Dopolední pohoda. Viennoiserie — francouzské pečivo z plundrového těsta: croissanty, flan, pain au chocolat. Foyer Café nabízí tuto francouzskou delikatesu z jejich pekárny spolu s vynikající kávou. Přestože má viennoiserie rakouské kořeny, stala se ikonou francouzské kulinářské tradice.

Čaj o Páté představuje speciální odpolední nabídku inspirovanou tradičním anglickým Afternoon Tea. Kombinace pečlivě vybraného čaje s exkluzivním výběrem canapé, které jsou připraveny s důrazem na detail a eleganci.

Večerní elegance — oceníte exkluzivní výběr vín a šampaňských, který oslavuje bohatství chutí a aromat z celého světa.

Kromě jídla a nápojů si kavárna získala oblibu díky své aktivní roli v pražské kulturní scéně. Pravidelně se zde konají umělecké výstavy, koncerty a literární večery, které oslovují místní i zahraniční návštěvníky. Historické prostředí kavárny je pro takové akce naprosto ideální, přičemž každý detail interiéru podtrhuje výjimečnou atmosféru těchto kulturních večerů.

Foyer Café

adresa: Wilsonova 300/8, Praha 2 - Vinohrady
telefon: +420 725 153 892
e-mail: [email protected]

foyercafe.cz

19.9.2024, 19:00 – 20:30
Byli jste v Mexiku a chcete zavzpomínat? Nebo se tam chystáte a chcete si udělat představu, co tam můžete vidět? Nebo jste jen zvědaví a... více
20.9.2024, 19:00 – 21:00
Zveme vás na jedinečný večer, který vás přenese do zlaté éry swingu. Kateřina Steinerová & Her Swing Boys se postarají o... více