Hotel Petrovy Kameny je ideálním místem pro aktivní dovolenou nebo romantický víkend

25. červenec 2024, 11:26
Hotel Petrovy Kameny je ideálním místem pro aktivní dovolenou nebo romantický víkend

Hotel Petrovy Kameny se nachází v Přírodní rezervaci Praděd, která je součástí CHKO Jeseníky. Díky nadmořské výšce hotelu 1335 m. n. m. je jedním z nejvýše položených hotelů u nás. Studie a měření prokázaly, že pod Pradědem je nejčistější vzduch v Česku. Kombinace nadmořské výšky a čistého vzduchu je zárukou dokonalé regenerace, ale také ideálním místem pro sportovní aktivity. 

Ubytování i wellness

Čekají na vás komfortní pokoje, dvoulůžkových po apartmány. Hotel oblíben i mezi sportovními kluby, který pro své sportovce požadují komfort a skvělý servis. Hotel Petrovy Kameny je také díky své kapacitě ideálním místem pro firemní akci, konferenci, školení, nebo teambuilding.

Wellness – Lesní lázně je oázou klidu, pohody a relaxace v jakémkoliv ročním období, v jakémkoliv počasí. Ať už jste si den na horách užili jakkoliv, dopřejte si dokonalou relaxaci. Nechte se hýčkat v Lesních lázních a naberte sílu na další dobrodružství. Vířivka, sauna, finská sauna a relax zóna, to vše tu na vás čeká. Wellness na horách má své kouzlo, po dni na čerstvém vzduchu jsou vířivka nebo sauna dokonalým zážitkem. Věřte, že voda v ochlazovacím bazénku je tu opravdu ledová. Prostě hory se vším, co k nim patří. A jako bonus — do každého privátního wellness, vám připraví lahev prosecca. 

Restaurace na Pradědu

V restauraci si s výhledem do jesenických hvozdů a na Petrovy Kameny ochutnáte jen to, co vyrostlo na dohled od hory Praděd. Místní kuchaři jídlo milují a vy budete nadšeni. V Hotelu Petrovy Kameny vědí, že snídaně je základ dne. Proto si s její přípravou dávají záležet. Vybírají čerstvé lokální produkty. Ať už máte chuť na sladké nebo slané, tady si každý najde to své. Ať už sem dorazíte na oběd, využíváte restauraci během pobytu nebo chcete uspořádat firemní akci s rautem nebo třeba jen degustaci, vždy je personál připraven vám vyhovět k vaší maximální spokojenosti.

Altán

Prosklený altán vedle Hotelu Petrovy kameny, kde budete obklopeni přírodou a výhledy. Horský altán je postaven z přírodního dřeva a kamene, což dokonale zapadá do okolní krajiny. Je umístěn na vyvýšeném místě s úchvatným výhledem na okolní vrcholky hor a rozlehlé lesy. Altán je vybaven pohodlnými dřevěnými lavicemi a stoly, pokrytými tradičními ubrusy. Horské bistro Altán je místem, kde se spojuje nádherná příroda Beskyd s vynikající gastronomií. Altán je známý nejen pro své grilované speciality, ale také pro lahodné pokrmy z udírny. V kombinaci s čerstvými, místními surovinami vytvářejí nezapomenutelný gastronomický zážitek. Během slunečných dní, si můžete vychutnat odpočinek na lehátkách.

Svatební místo Jeseníky

Hotel Petrovy Kameny je ideálním místem pro vaši svatbu. Zajistí vám příjezd a ubytování hostů, pomohou vybrat oddávajícího, sestaví jídelní lístek, ozvučí špičkovou kapelu nebo DJ, prostě splní všechna vaše přání.  Vaše svatba na hotelu Petrovy Kameny bude pro všechny životním zážitkem. Tady je to kouzelně v každém ročním období. V zimě využijte romantické prostředí v proskleném altánu s krbem, na podzim vás okouzlí podzimní barvy stromů. Jaro nabídne překrásné fotografické prostředí rozkvétajících květin a v létě díky nadmořské výšce ideální teplotní podmínky. S přípravou svatby může pomoci eventový tým.

Celoroční aktivity po okolí

Hotel je ideálním výchozím místem jak pro turisty, tak pro fandy horské cyklistiky. Celé okolí hotelu je protkáno turistickými stezkami různé obtížnosti. Jen několik metrů od hotelu vede páteřní Jesenická cyklostezka. Výšlap na nejvyšší horu Moravy – Praděd s vysílačem, je nejčastějším cílem hostů. V dohledu od hotelu je monumentální skalní útvar Petrovy kameny. Za návštěvu také stojí naučná stezka Bílá Opava. Také v zimě je zde co dělat. Běžkařské, dokonale upravované tratě začínají přímo před hotelem. Nejbližší lyžařský vlek je vzdálen jen 180 metrů od hotelu. Okolí hotelu má ideální terén pro skialpinismus. Nekonečné zimní turistické stezky všech náročností, křižují okolí hotelu napříč celými Jeseníky.

Hotel Petrovy kameny

adresa: Rejhotice 149E 788 11 Loučná nad Desnou
telefon: +420 603 444 190
e-mail: [email protected]

www.petrovykameny.cz