Hotel Zátiší nabízí aktivní zábavu a kvalitní služby v krásném prostředí Krkonoš

10. září 2024, 23:17
Hotel Zátiší nabízí aktivní zábavu a kvalitní služby v krásném prostředí Krkonoš

Tříhvězdičkový hotel Zátiší je situovaný v malebné krkonošské přírodě, nabízí pohodlné ubytování s nádhernými výhledy do údolí Svatý Petr, na hřeben Kozích hřbetů a sjezdovku Stoh.

Tento hotel, který se skládá ze dvou propojených budov, nabízí ubytování v celkem 41 pokojích. V hlavní budově najdete 24 pokojů, restauraci, dětské herny a hotelový bar ZABAR, zatímco druhá budova disponuje 17 pokoji.

Skvělé místo nejen pro rodiny s dětmi

Hotel Zátiší se zaměřuje na rodiny s dětmi, pro které nabízí řadu služeb a aktivit, díky kterým získal zlatý certifikát kvality. Neustále se snaží zlepšovat nabídku, aby uspokojil jak děti, tak jejich rodiče. Hotelová recepce je hostům k dispozici každý den od 7:30 do 19:30 hodin. V restauraci si hosté mohou užít jídlo na letní terase, zatímco relaxaci zajistí privátní Spa a relaxační zóna, kde můžete odpočívat sami nebo s rodinou. Kromě toho lze využít thajské masáže ve Wellness hotelu Windsor, který je partnerským hotelem. K dalším službám patří dětské herny, bowlingové dráhy, biliár, parkoviště s 34 místy a bezbariérový přístup do hlavní budovy. Samozřejmostí je Wi-Fi připojení a úschovna kol či lyží.

Úžasná gastronomie

Pro kulinářské zážitky je v hotelové restauraci připravena tradiční česká kuchyně v moderní úpravě, stejně jako mezinárodní pokrmy. Šéfkuchař spolupracuje s lokálními dodavateli a dbá na čerstvost surovin, takže se můžete těšit na lahodné pokrmy.

Snídaně se podávají formou teplého a studeného bufetu. Restaurace hotelu nabízí obědy a večeře s pestrou nabídkou moderní české i mezinárodní kuchyně, doplněné výběrem vín. Večeře v rámci polopenze zahrnují tříchodové menu nebo bufet se salátovým barem.

Hotelový bar ZABAR je skvělým místem pro večerní posezení s přáteli, kde si můžete vychutnat řadu drinků, vína a dalších nápojů. Bar také zahrnuje dvě bowlingové dráhy, biliárové stoly a dětské herny, takže se zde zabaví celá rodina.

Rezervace pobytu online

Hotel Zátiší

adresa: Luční 46, 543 51 Špindlerův Mlýn
e-mail: [email protected]
telefon: +420 499 433 368

www.hotel-zatisi.com