Motýlí dům s vrakem letadla a unikátním fotokoutkem naleznete v Liberci

16. červenec 2024, 12:41
Motýlí dům s vrakem letadla a unikátním fotokoutkem naleznete v Liberci

Papilonia Motýlí dům se nachází v obchodním centru Liberec. Vydejte se na expedici, která v džungli učiní překvapivý objev. Papilonia Liberec vás přenese na dobrodružnou výpravu do nitra pralesa, kde mezi stovkami poletujících motýlů jako nezvaný host spočinulo havarované letadlo, dodávající tomuto motýlímu domu neopakovatelnou atmosféru.

Vydejte se na expedici, která v džungli učiní překvapivý objev. Papilonia Liberec vás přenese na dobrodružnou výpravu do nitra pralesa, kde mezi stovkami poletujících motýlů jako nezvaný host spočinulo havarované letadlo, dodávající tomuto motýlímu domu neopakovatelnou atmosféru.

Motýlí dům je jedinečným zážitkem, kde se návštěvníci mohou dozvědět více o životě motýlů a jejich významu pro ekosystém. Tato expozice je zaměřena na tropické motýly, kteří volně létají v prostředí simulujícím jejich přirozeném prostředí. V Motýlím domě jsou vytvořeny ideální podmínky pro život těchto krásných tvorů, včetně tropické vegetace, vysoké vlhkosti a teploty. Návštěvníci mohou vidět desítky druhů motýlů z různých koutů světa, zejména z tropických oblastí. Celá prohlídka je kontaktní a umožňuje tak seznámení s motýlími druhy z Jižní Ameriky, Asie nebo Subsaharské Afriky. Poznáte tak nejkrásnější motýly světa na vlastní oči. Stovky exotických motýlů budou poletovat přímo kolem vás a pozorovat je budete z bezprostřední blízkosti. Žádné bariéry mezi hosty a motýly zde nenajdete. Papilonia je svět, kde objevíte krásu motýlů, zázrak jejich zrození i fascinující pestrobarevný život. Kromě samotných motýlů mohou návštěvníci vidět také jejich kukly a sledovat celý životní cyklus od housenek až po dospělé motýly. Součástí expozice je i fotokoutek s možností vyfotit se s motýlem na sněhobílém pozadí.

Každá Papilonia je jiná

Sedm měst, sedm různých světů. Každý motýlí dům se liší zvoleným tématem. Vstupte s námi do světa, kde se prolíná krása s dobrodružstvím. Navštivte hobití vesnici plnou čarokrásných motýlů v Karlových Varech. V Brně se zas vydáte na výpravu za motýly do karibské džungle. Na Lipně zas objevíte krásu motýlů v prostředí fantasy světa. Pozorujte motýly v tajemné Amazonii s prvky aztécké civilizace v Praze. Na Karlštejně vstupte magickou bránou do křehkého světa kouzelných motýlů. A v Ostravě ztroskotejte na jednom z nejkrásnějších míst na světě.

Papilonia Liberec

adresa: OC Forum – Liberec (2. patro), nám. Soukenné 669/2a, 460 01 Liberec
telefon: +420 606 700 646
e-mail: [email protected]

papilonia.cz