TEPfactor Boyard — to je adrenalinová cesta za dobrodružstvím

10. červenec 2024, 13:44
TEPfactor Boyard — to je adrenalinová cesta za dobrodružstvím

Zábavní centrum TEPfactor najdete v Chotilsku nedaleko Slapské přehrady. Cesta z Prahy či z Příbrami zabere přibližně 40 minut.

TEPfactor je nevšední zábava pro každého, kdo touží zažít dobrodružství. Ať už hledáte program na víkend, nebo plánujete firemní teambuilding, narozeninovou oslavu, rozlučku či školní výlet, zabrousili jste na správné místo. Jedná se o unikátní zábavní park, ve kterém se překonávají hranice zábavy. Spousta týmových úkolů, netradiční soutěže na vodě i mimo ni a mnoho dalších aktivit. Tady se nejen skvěle pobavíte, poznáte tu také netradiční dobrodružství a zažijete plno adrenalinu. Jediné, co potřebuješ je odvaha, zápal pro hru a správný tým. Počasí řešit nemusíte — tady mají hezky po celý rok.

Zažijte na vlastní kůži unikátní týmovou hru TEPfactor Boyard inspirovanou pevností Boyard. Prověříte týmového ducha a prožijete hodiny plné zábavy i dobrodružství, potrápíte mozkovny a trochu se zapotíte. Není se čeho bát. Hady, hmyz, pavouky a podobné věci tady nečekejte. V zákoutích pirátské jeskyně na vás čeká 25 úkolů, které budete plnit v několikačlenných týmech. Ideální počet hráčů je 2-5. Jestli do týmu přiberete rodiče, kamarády, spolužáky, nebo kolegy z práce záleží jen na vás — TEPfactor Boyard je vhodný pro každého, kdo se nebojí týmové spolupráce. Prověří tu vaši zručnost, sílu, logiku i trpělivost. Nebude to snadné, ale se správným týmem zvládnete každou výzvu.
Za každý zdolaný úkol získáte jednu z 20 indicií, které vám pomohou otevřít čtyři bonusové místnosti. Odměna je jen pro opravdové hráče, kteří zdolají všechny úkoly. Jen na ně čeká truhlice s pirátským pokladem. 

Hrajte tak dlouho, dokud Vás to bude bavit — platíte totiž za odehrané minuty nikoli hodiny. Běžný čas hry je 3-4 hodiny. Je jen na vás, v jakém pořadí budete úkoly plnit. Pokusů máte neomezeně a když vytrváte, určitě se to povede.

Celý program lze zakončit ubytováním v indoor bungalovech, outdoor srubech či na VIP pokoji.

TEPfactor Boyard

adresa: Chotilsko 1, 262 03, Chotilsko
e-mail: [email protected]
telefon: +420 777 000 927

www.tepfactor.cz

1.8.2024 – 31.8.2025, 23:59
Blíží se nejkrásnější období roku a s ním i dokonalá příležitost oslavit úspěchy Vaší firmy. Co kdybyste letos své zaměstnance a... více